Contact

 

Tineke Teeuwisse is werkzaam op 2 locaties. In Eindhoven werkt zij samen met Eva Leemhuis.

Psychoson                                              Artoispsychologen

Rijnlaan 2, 5691 JH Son en Breugel       Artoislaan 10, 5627 JB Eindhoven

06-1973 3543                                       06-3837 7139

info@psychoson.nl                                psych-teeuwisse@mc-artois.nl              

                                                              psych-leemhuis@mc-artois.nl

Een afspraak maken kan telefonisch. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Let op; de assistente van de huisarts is niet werkzaam voor ons. U kunt ons bereiken via bovenstaande contactgegevens en u kunt bij een afspraak direct doorlopen naar de wachtkamer op de eerste verdieping in Son en Breugel of naar de tweede verdieping in Eindhoven.

Routebeschrijving naar Psychoson

Vanuit Eindhoven:
Neem aan de noordzijde van Eindhoven de President Kennedylaan, volg de A 50 en neem even voorbij Ekkersrijt de afslag Son en Breugel. Ga bij de stoplichten rechtdoor. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor. Ga bij de tweede rotonde driekwart links, de Afrikalaan in. Neem de eerste weg links, de Amerikalaan. Neem opnieuw de eerste straat links, de IJssellaan. Rijd deze uit. U komt uit op de Rijnlaan. Het eerste huis rechts is nummer 2.

Vanuit Nijmegen/Veghel/Uden/St.Oedenrode:
Volg de A50 richting Eindhoven en neem afslag Son en Breugel. Ga bij de T-splitsing linksaf. Ga bij de stoplichten linksaf. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor. Ga bij de tweede rotonde driekwart links, de Afrikalaan in. Neem de eerste weg links, de Amerikalaan. Neem opnieuw de eerste straat links, de IJssellaan. Rijd deze uit. U komt uit op de Rijnlaan. Het eerste huis rechts is nummer 2.

Vanuit Best:
Volg de Bestseweg richting Son en Breugel. Ga bij de stoplichten linksaf richting Breugel. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor. Ga bij de tweede rotonde driekwart links, de Afrikalaan in. Neem de eerste weg links, de Amerikalaan. Neem opnieuw de eerste straat links, de IJssellaan. Rijd deze uit. U komt uit op de Rijnlaan. Het eerste huis rechts is nummer 2.

Contact informatie

Psychoson

  • Rijnlaan 2 5691 JH Son en Breugel
  • +31 6-19733543